

راهنمای خرید دوربین مداربسته برای مدیران و شرکت ها : برای خرید و نصب دوربین مداربسته به جهت استفاده در دفتر کار و شرکت بایستی یکسری نکات را در نظر داشت و بر اساس آن ها اقدام به خرید کرد .
دوربین های مداربسته جز لوازم ضروری یک شرکت محسوب می شود و مدیران باید حداکثر دقت را در خرید و نصب آن داشته باشند .
مراحل راهنمای خرید دوربین مداربسته برای مدیران و شرکت ها
مرحله اول
مرحله اول شناسایی محل نصب آن است , دوربین مداربسته به جهت نظارت بر عملکرد و رفتارهای افراد مجموعه و مشتریان نصب می شود , لازم نیست به تمامی محل ها نظارت داشته باشید دوربین را در قسمت هایی نصب کنید که رفت و آمد در آن ها بیش تر است و از اهمیت بالاتری هم برخوردار اند .
نصب دوربین مداربسته در تمام اماکنی و نقاط شرکت زمان بر است و هزینه های زیادی را هم در پی دارد , یک نقشه ی کلی از شرکت را تهیه کنید و نقاط مهم را که احتیاج به نصب دوربین مداربسته دارد علامت گذاری کنید و زاویه ی دید را هم در نظر بگیرید که مانعی در دید دوربین نباشد .
متداول ترین محل های نصب دوربین در یک شرکت :
اتاق های شرکت , راهروها درب های ورودی شرکت , پنجره هایی که به خیابان دید داشته باشند , پارکینگ مجموعه و راه پله ها
مرحله دوم راهنمای خرید دوربین مداربسته
در این مرحله شما می توانید بهترین نوع دوربین را که مناسب برای کاربری است که در نظر گرفته اید تهیه کنید , دوربین های مداربسته و تجهیزات آن را می توان به صورت یک پک و یا جداگانه تهیه کرد . اما باید توجه کرد که دوربین های مداربسته به صورت پکیج ارزان تر است و به دلیل وجود تمامی تجهیزات در این پکیج از نصب آسانی هم برخوردار است .
در پک های دوربین مداربسته یک تا سه دوربین , کابل و سیم ها , آدابتور و فیش و دستگاه NVR یا DVR گنجانده شده است . شما می توانید بنا به نوع نیازی که دارای از انواع دوربین های بیسیم و یا باسیم استفاده کنید .
مرحله سوم راهنمای خرید دوربین
تعداد دوربین ها در مرحله قبل بر اساس نقشه ی شرکت تعیین شد حال نوبت به تعیین نوع دوربین ها رسیده است , خلاصه ای از انواع دوربین های مداربسته را در ادامه شرح خواهیم داد .
دوربین مداربسته باسیم
کاربردی ترین نوع دوربین های مداربسته را می توان دوربین های باسیم عنوان کرد , این نوع دوربین ها مناسب برای نصب در مکان های بزرگ و سالن هایی با متراژ بالا هستند .
دوربین مداربسته بیسیم
از دیگر انواع دوربین های مداربسته دوربین مداربسته بیسیم است که از نصب آسانی برخوردار است و در آن احتیاج به کابل و کابل کشی وجود ندارد اما معایبی هم دارد مثلا با افزایش فاصله بین دوربین و دستگاه کارایی آن کاهش می یابد .
دوربین مداربسته indoor
از نظر محیط هم دوربین ها به دو دسته تقسیم می شوند , نوع indoor دوربین های مداربسته مناسب برای فضاهای داخلی هستند چرا که در مقابل شرایط جوی محیط های خارجی مثلا باران , رطوبت و .. بسیار آسیب پذیر هستند .
دوربین مداربسته outdoor
این نوع دوربین های مداربسته در محیط های خارجی مثلا درب های ورودی و خروجی و فضاهای خارج از ساختمان نصب می شوند و در مقابل هر نوع عوامل خارجی مقاوم هستند .
دوربین مداربسته با قابلیت تشخیص حرکت
یکی از انواع دوربین های مداربسته است که در محیط نصب شده و با شروع حرکت جسمی شروع به ضبط تصاویر می کنند , این نوع دوربین های مداربسته موجب صرفه جویی در فضای اشغالی هارد و دستگاه ذخیره سازی انرژی می گردد .
دوربین مداربسته نظارت از راه دور
دوربین های مداربسته نظارت از راه دور قابلیت انتقال تصاویر بر روی گوشی و یا لپ تاپ را دارند و شخص در هر جایی که باشد می تواند تصاویر و ویدیو ها را دریافت کرده و به صورت آنلاین و زنده مشاهده کند .
مرحله چهارم
علاوه بر دوربین نوع تجهیزات هم مهم است , تجهیزات دوربین مداربسته شامل دستگاه NVR یا DVR و نمایشگر و .. است .
دستگاه NVR برای ضبط تصاویر در دوربین های مداربسته تحت شبکه به کار برده می شوند و دستگاه DVR برای ضبط تصاویر در دوربین های HD.
دستگاه های NVR برای ذخیره سازی تصاویر و ویدیو ها به کار برده می شوند و سپس بر روی یک نمایشگر یا مانیتور نمایش داده می شوند .
دستگاه NVR بر اساس ظرفیتی که دارد قادر به ضبط تصاویر از یک روز تا ماه ها را دارد , پکیج های دوربین مداربسته شامل خود دوربین و تمامی این تجهیزات هستند .
مرحله پنجم
در پایان هم ذکر این نکته خالی از لطف نیست , تجهیزات دوربین مداربسته را قبل از نصب چک کنید و از سلامت آن ها اطمینان حاصل نمایید . قبل از نصب دوربین را به دستگاه های DVR و نمایشگر و کابل ها متصل کنید در صورتی که بدرستی کار کردند آنگاه می توانید آن ها را با خیال راحت نصب کنید .
PO9705310901