دوربین مداربسته خورشیدی: دوربین های مداربسته که قابل استفاده در محیط ها و شرایط مختلفی هستند از منابع متفاوتی هم استفاده می کنند گاه دوربین های مداربسته از انرژی برق به عنوان منبع تغذیه استفاده می کنند و گاه از انرژی خورشید و این نوع دوربین مداربسته است که تعیین کننده نحوه تامین انرژی می باشد .
دوربین های مداربسته چه از نوع با سیم و چه بی سیم برای بازدهی نیاز به انرژی دارند حال این انرژی ممکن است از طریق برق رسانی و کابل در اختیار دوربین قرار داده شود و یا از طریق خورشید . این مقاله به شرح دوربین مداربسته خورشیدی اختصاص داده شده است .
دوربین مداربسته خورشیدی از انواع دوربین های مداربسته است که در مواردی که امکان کابل کشی و برق رسانی وجود ندارد می توان از آن استفاده کرد , دوربین مداربسته خورشیدی ویژگی های خاص و منحصربه فردی دارد که می تواند جزو مزایا و یا معایب دوربین های مداربسته باشد به طور مثال :
در دوربین مدربسته خورشیدی هزینه های کابل و کابل کشی به طور کامل حذف می شود از این رو قیمت نهایی پایین تری خواهد داشت . این درحالی است که قیمت کیت دوربین مداربسته خورشیدی چندان ارزان و مقرون به صرفه نیست و عمدتا افراد هم به دلیل همین قیمت بالای دوربین مداربسته خورشیدی از خرید آن سر باز می زنند .
دوربین مداربسته خورشیدی را می توان در اماکنی که فاقد برق هستند به کار گرفت و تنها با استفاده از یک پنل خورشیدی تمامی انرژی مورد نیاز دوربین را تامین کرد . انواع دوربین های مداربسته تحت شبکه و دیگر سیستم ها برای بازدهی نیاز به حجم مشخص از انرژی دارند بنابراین به تناسب پانل خورشیدی با دوربین مداربسته توجه کنید .
دوربین های مداربسته خورشیدی هم به دلیل نوعی که دارند از نصب متفاوتی برخوردار هستند و همانند دیگر انواع دوربین های مداربسته نصب نمی شوند , دوربین مداربسته خورشیدی تجهیزات خاص خود را می طلبد و برای نصب و استفاده از آن ها باید از پنل های خورشیدی , کنترل کننده شارژ خورشیدی , مبدل DC و دوربین مداربسته WIFI استفاده کرد .
منبع تغذیه دوربین مداربسته خورشیدی
همانطور که پیش تر هم عنوان شد منبع تغذیه در این نوع دوربین مداربسته پنل خورشیدی است , دوربین مداربسته خورشیدی از بسیاری جهات دارای ویژگی ها و هم چنین تجهیزاتی مشابه با دیگر انواع دوربین های مداربسته است اما به دلیل نحوه تامین انرژی در این نوع دوربین های مداربسته تفاوت هایی نسبت به دیگر دوربین های مداربسته وجود دارد :
دوربین مداربسته خورشیدی به دلیل استفاده از انرژی خورشید به برق رسانی نیازی ندارد اما بایستی دقت کافی را در این باره به خرج داد و منبع تغذیه را مطابق با نوع دوربین تهیه کرد تا ولتاژ مناسبی از برق برای آن عرضه شود در غیر اینصورت دوربین مداربسته خورشیدی ممکن است از کار بیوفتد .
به جهت تامین انرژی دوربین مداربسته خورشیدی در شرایط آب و هوایی خاص نیاز به پشتیبان گیری باتری وجود دارد , انرژی ذخیره شده در پانل باید به گونه ای باشد که در آب و هوای ابری و یا بارانی دوربین مداربسته کارایی خود را از دست ندهد و حتی به هنگام شب و تاریکی امکان تصویربرداری و کارکرد دوربین مداربسته وجود داشته باشد .
منبع تغذیه دوربین مداربسته خورشیدی که همان پانل های خورشیدی است از اهمیت زیادی برخوردار است از این رو بخش مهمی از بازدهی و عملکرد دوربین مداربسته در گرو انتخاب صحیح پانل است , توصیه می شود قبل از خرید پانل خورشیدی اطلاعاتی کامل و جامع در این باره کسب کنید زیرا میزان قدرت باتری های خورشیدی تاثیر مستقیمی بر نحوه کارایی دوربین مداربسته دارد .
نصب دوربین مداربسته خورشیدی
دوربین مداربسته خورشیدی را هم مانند دیگر انواع دوربین های مداربسته می توان در اماکنی چون : باغ , ویلا , مزرعه و .. نصب کرد , این اماکن دور افتاده ممکن است از انرژی برق بی بهره باشند از این رو دوربین مداربسته خورشیدی را می توان به راحتی در آن ها نصب کرد .
نصب دوربین مداربسته خورشیدی شاید از ابتدا کار راحتی به نظر برسد اما در واقع چنین نیست برای نصب پنل های خورشیدی و هم چنین خود دوربین مداربسته لازم است از فردی متخصص و ماهر کمک گرفته شود اگر مهارت کافی را در نصب دوربین مداربسته خورشیدی ندارید تا جای ممکن به تنهایی اقدام به نصب سیستم ننمایید چرا که نصب غیراصولی این تجهیزات مشکلاتی جدی را به همراه خواهد داشت .
از مراحل مهم نصب دوربین مداربسته انتخاب محلی مناسب برای نصب پانل است , پانل را در جهتی نصب کنید که انرژی خورشیدی را به طور تمام و کمال دریافت و در اختیار دوربین مداربسته قرار دهد . پانل خورشیدی بایستی در جهت نور خورشید باشد چرا که از این طریق است که سلول های خورشیدی به جریان برق تبدیل شده و انرژی مورد نیاز دوربین مداربسته را تامین می کند .
به هنگام نصب دوربین مداربسته های خورشیدی به ویژگی های آن توجه داشته باشید :
دوربین مداربسته های خورشیدی بایستی ضد آب باشد و در مقابل رطوبت مقاوم بوده و به این راحتی ها دچار خرابی نشود .
هر چه دوربین مداربسته خورشیدی نصب راحت تری داشته باشد تکنسین و نصاب با دقت و مهارت بیش تری می تواند آن را راه اندازی کند .
دوربین مداربسته های خورشیدی از نوع بی سیم است که نیاز به کابل و سیم نبوده و تمامی انرژی های مورد نیاز از طریق نور خورشید دریافت می شود .
قیمت دوربین مداربسته خورشیدی
هر یک از انواع دوربین های مداربسته بنا به قابلیت هایی که دارند دارای قیمت های متفاوتی هستند در این بین دوربین های مداربسته خورشیدی هم دارای قیمت های بالایی هستند و در مواردی که بودجه محدود است کارایی نداشته و بهتر است از دیگر انواع دوربین مداربسته استفاده شود , اما به دلیل مزیت هایی که برای این نوع دوربین های مداربسته عنوان شد خرید آن قطعا به نفع خریدار خواهد بود .
PO9708120901
3 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
سلام خسته نباشید لطفا مصرف برق دوربین های مدار بسته را در 24ساعت بفرمایید مصرف 4تا دوربین به چه چیزهایی نیازمند است ممنون میشم که برام بفرستین
سلام وقت بخیر
برای راه اندازی یک سیستم نظارت تصویری موارد زیر :
دوربین
دستگاه ضبط
کابل
هارد
فیش
و…
سلام
برای نصب4عدد دوربین در جایی که برق ندارد و تامین برق با پنل خورشیدی و باتری می باشد رو ذکر بفرمایید.