دوربین مدار بسته آنالوگ
با مطالعه درباره تاریخچه استفاده از دوربین های مدار بسته این حقیقت دست گیرمان می شود که اولین نوع این وسایل تامین امنیت این دوربین مدار بسته بود. انواعی از این دوربین های امروزه مورد استفاده قرار میگیرند که نقش بسیار مهم و ارزشمندی در کاهش وقوع جرم دارند. در این مطلب توضییحی کلی درباره ساخت و استفاده از این وسایل خواهیم داد و سپس به طور اختصاصی به این مدل از دوربین های مدار بسته خواهیم پرداخت. ادامه مطلب توضییحاتی بیشتر درباره این وسیله ارائه خواهد شد. با ما باشید انواع دوربین مدار بسته آنالوگ.
دوربین مدار بسته
این وسایل امنیتی دارای اهمیتی خاص از جهت تامین امنیت هستند. ابتدا این وسایل در کشور آلمان و در حوزه هوا و فضا مورد استفاده قرار گرفتند. اما عیبی که در نوع ابتدایی این وسایل وجود داشت عدم وضوح تصویر و نیز برد کم دوربین ها بود. اما رفته رفته تولید این محصول با پیشرفت هایی همراه شد. ایالات متحده آمریکا در تولید این محصول ورود کرده و سال 1996 نوعی دیگر از این محصول را تحت عنوان دوربین تحت شبکه در بستر لینوکس تولید کرد.
امروزه استفاده از دوربین های مدار بسته شکل وسیع تری به خود گرفته و در انواع مختلف اماکن استفاده میشوند. این وسایل برای نظارت بر زیر دستان در مکان های تجاری و نظامی دارای اهمیت بوده و میتوان سربازان و کارمندان را کنترل کرد و از هزینه نیروی انسانی برای تامین امنیت کاست.
شما می توانید برای مشاوره و استعلام قیمت انواع دوربین مداربسته و تجهیزات آن با شماره 02166756500 تماس حاصل فرمایید.
تحلیل دوربین مدار بسته آنالوگ
میخواهیم در این بخش نوع آنالوگ این وسایل امنیتی را تحلیل و بررسی کنیم. این نوع از دوربین ها اولین دوربین های مدار بسته ای بودند که ساخته شدند. این دوربین دیتا های دریافت شده را به دستگاه ذخیره کننده تحویل میدهد. در صورت نیاز به تماشای داده های ذخیره شده می بایست از یک وسیله مبدل بهره گرفت. در این باره میتوان به دستگاه های ذخیره ساز دی وی آر اشاره کرد که وظیفه ذخیره سازی و نمایش داده ها را دارند. این دستگاه دارای کیفیت تصویر NTSC می باشند. این نوع از دوربین ها را میتوان یک مدل به صرفه و کم هزینه از نظر اقتصادی تلقی کرد.
مزایای استفاده از دوربین های مدار بسته آنالوگ
استفاده از هر وسیله ای به خاطر داشتن مزایایی است. این دوربین مدار بسته نیز از این قاعده مستثنی نبوده و به کارگیری از آن دارای مزایای زیر است:
- امکان نظارت و کنترل از راه دور
- سیستم بسیار ساده و بی تکلف
- روند نصب و پیکربندی ساده
- داشتن هزینه بسیار پایین تر نسبت به سایر دوربین های مدار بسته
- تنوع بالا در ابعاد
- تنوع بالا در کیس
- پخش تصاویر در حداقل پهنای باند
- معایب دوربین های مدار بسته آنالوگ
هر دستگاهی در کنار مزایای خود ممکن است دارای معایبی نیز باشد. این دوربین نیز دارای معایبی است.
معایب دوربین های مدار بسته آنالوگ
- برخورداری تصاویر از رزولوشن پایین
- امکان انتقال صوت و تصاویر در یک کابل
- نداشتن امکان دسترسی به منوی OSD
- عدم امکان انتقال تصویر و سیگنال های کنترلی از طریق تنها یک عدد کابل
- نداشتن قابلیت تشخیص چهره
- دستگاه های ذخیره ساز این دوربین ها قابلیت تنظیم امکانات هوشمند را ندارند.
- پشتیبانی دستگاه ذخیره ساز از هارد با حجم کم
- نکات قابل توجه به هنگام نصب دوربین
اولین نکته بسیار مهم درباره نحوه نصب این دوربین انتخاب محلی درست است. این محل باید به گونه ای باشد که دوربین بتواند حداکثر نما را پوشش دهد. نکته حائز اهمیت دیگر کاش طول کابل است که سبب عدم افت کیفیت تصویر میشود. در صورت قوی تر بودن تی وی لاین تصویر رضایت بخش تری را خواهیم داشت تفاوت دوربین مدار بسته آنالوگ و تحت شبکه.
قیمت دوربین مدار بسته آنالوگ
آنچه که سبب میشود بسیاری از افراد تصمیم گیری را درباره خرید یک جنس با دقت بیشتری انجام دهند بی شک قیمت آن کالاست. قیمت دوربین مدار بسته آنالوگ نیز از این قاعده مستثنی نیست. این دوربین ها اولین دوربین های مدار بسته تولید شده به شمار میروند و قدمت آنها به حدود 80 سال می رسد. این دوربین ها با وجود آنکه قدمت زیادی دارند اما همواره رقابت را به دوربین های تحت شبکه باخته اند. البته این به آن معنا نیست که این دوربین ها صد در صد ناکارآمد هستند. در این بخش به عوامل تاثیر گذار بر قیمت این دوربین مدار خواهیم پرداخت.
تاریخچه تولید دوربین مدار بسته آنالوگ
دوربین های مدار بسته اولین بار توسط کشور آلمان در جریان جنگ جهانی دوم در حدود 80 سال پیش ساخته شد. این دوربین ها به منظور بررسی عملکرد موشک های پرتاب شده ساخته شدند که مهندس والتر بروج اولین طراح این دوربین ها در صنایع هوا و فضای آلمان نازی بود. اما رزولوشن پایین این دوربین ها در آن زمان سبب شد که خیلی زود از محبوبیت دوربین کاسته شده و تلاش هایی برای تولید دوربین های بهتر صورت گیرد. این تلاش ها نتیجه اش تولید دوربین های مدار بسته تحت شبکه از سوی ایالات متحوه امریکا بود.
عوامل تاثیرگذار بر قیمت دوربین های مدار بسته آنالوگ
در این بخش به فاکتور هایی که تعیین قیمت دوربین مدار بسته آنالوگ تاثیرگذار است بپردازیم. مهمترین عوامل تاثیرگذار در این باره را کمی پایین تر خواهید خواند.
- برند دوربین مدار بسته آنالوگ اولین عامل در تاثیرگذاری قیمت دوربین
- برند های متعددی اقدام به تولید مدل های مختلف دوربین های مدار بسته می کنند. در این بین برند های مشهور طبیعی است که دوربین هایی گران تر تولید کنند.
- کیفیت تصویر دومین عمل تاثیر گذار بر قیمت دوربین های مدار بسته
فردی که اقدام به خرید دوربین های مدار بسته میکند این خرید را برای رفع نگرانی ها و نیاز های امنیتی انجام میدهد. برای رصد کردن محیط لازم است به خوبی محیط را با کیفیت و دقت بالا آنالیز کرد. در این باره می بایست به خرید یک دوربین دارای کیفیت بالا اقدام کرد که دوربین هایی که تصاویر باکیفیت تری را تولید میکنند طبیعتا قیمت بالاتری را خواهند داشت.
لنز دوربین دیگر عامل مهم و تاثیر گذار در قیمت این وسایل امنیتی
زاویه چرخش و نیز آزادی عمل لنز دیگر عامل تاثیر گذار بر قیمت این وسایل نظارتی – امنیتی است. طبیعتا دوربین هایی که دارای لنز ثابت هستند و لنز آنها آزادی عمل آنچنانی برای حرکت ندارد قطعا هزینه پایین تری دارند تا دوربین هایی که لنزشان میتواند تا 360درجه بچرخند لنز دوربین مداربسته.
جنس بدنه عامل تاثیرگذار بر قیمت و عمر مفید دوربین
شما به هنگام خرید وسایل مختلف قطعا به فکر زودخراب نشدن آن کالا نیز هستید. برای دوربین های مدار بسته آنالوگ نیز این قاعده صادق است. اگر اقدام به خرید دوربین های مدار بسته ای با بدنه پلاستیک کنید ممکن است هزینه کمتری را پرداخت کنید اما شاهد خرابی زودرسی نیز خواهید بود. این خرابی ممکن است به دلیل عوامل محیطی مانند رطوبت و تغییرات دمایی صورت بگیرد. در مقابل دوربین هایی که دارای بدنه فلزی هستند حتی در زیر آب نیز قابل استفاده بوده و دارای قیمت بالاتری هستند.
دید در شب دوربین
اگر دقت کرده باشید بیشتر آمار سرقت مربوط به لحظاتی است که آسمان تاریک بوده و به دلیل کاهش پرتو های نور دیدن محیط سخت تر از زمان هایی است خورشید در حال طلوع است. در این بین راه برای دزدان باز بوده و میتوانند به خوبی اعمال سرقت خود را انجام دهند. آنچه که سبب میشود راه برای این افراد سد شود زیر نظر گرفتن آنها در هنگام شب است. دوربین مداربسته دید در شب سبب میشود تا بتوان به خوبی محیط را در شب رصد کرد. هرچه مسافت قابل پوشش توسط دوربین در هنگام شب مسافت بیشتری باشد هزینه دوربین بالاتر میرود.
خرید دوربین مدار بسته آنالوگ
به هنگام خرید هر کالایی نیاز است درباره آن کالا مطالعاتی داشت. در مورد دوربین های مدار بسته آنالوگ نیز باید همواره نکاتی را در هنگام خرید دوربین مدار بسته آنالوگ مورد توجه داشت. شاید جالب باشد بدانید دوربین های مدار بسته آنالوگ اولین دوربین های مدار بسته ای بودند که اختراع شدند و قدمت استفاده از آن ها به حدود 80 سال پیش میرسید. درباره نکات خرید دوربین های مدار بسته به عوامل مختلفی خواهیم پرداخت که سبب میشود خرید دوربین مدار بسته آنالوگ از سوی شما یک خرید کاملا موفق تبدیل شده و به هیچ وجه حس نکنید که پول خود را دور ریخته اید. با ما همراه باشید.
تاریخچه دوربین های مدار بسته آنالوگ
شاید برایتان جالب باشد پیش از دانستن درباره نکات لازم به هنگام خرید دوربین های مدار بسته قدری درباره تاریخچه این دوربین ها بدانید. این دوربین ها اولین بار 1942 در آلمان تولید شد. فردی به نام والتر بروج که در صنایع هوا و فضای کشور آلمان در جریان جنگ جهانی دوم فعالیت میکرد اقدام به طراحی و تولید اولین دوربین های مدار بسته کرد. این دوربین ها قدیمی ترین های مدار بسته هستند که امروزه نیز مورد استفاده قرار میگیرند. اما خب همانطور که میدانید هر وسیله ای در جای خاص خود کاربرد دارد.
تجهیزات مختلف دوربین مدار بسته آنالوگ
وقتی سخن درباره این دوربین مدار بسته میکنیم در واقع تنها یک جز از سیستم های مدار بسته را مورد بحث قرار داده ایم. سیستم های مدار بسته چه آنالوگ و چه دیجیتال اجزایی دارند که در این قسمت تصمیم داریم اجزای نوع آنالوگ دوربین های مدار بسته را مورد بحث قرار بدیم. مهمترین بخش های یک سیستم مدار بسته آنالوگ به شرح زیرند:
دوربین مدار بسته آنالوگ: دریافت کننده تصاویر و ارسال کننده به دستگاه DVR
دستگاه ضبط DVR: این دستگاه وظایف مهم تحلیل و ارسال تصاویر به گیرنده را دارد. این گیرنده میتواند مانیتور یا هرچیزی دیگر باشد.
نمایشگر: دریافت کننده تصاویر از دستگاه ضبط بوده و آنها را به نمایش میگذارد.
هارددیسک: این قطعه در دستگاه ذخیره ضبط میشود و امکان رکورد کردن تصاویر را فراهم میسازد.
منبع تغذیه یا آداپتور: برای تبدیل برق 220ولت شهری به برق 12 ولتی نیاز است که از یک اداپتور مناسب استفاده کرد.
کابل های کواکسیال : این کابل ها را میتوان یکی از اصلی ترین اجزای سیستم های مدار بسته دانست که وظیفه انتقال تصاویر را به عهده دارند.
کابل یا سیم برق : این وسایل را برای تغذیه کردن دوربین میتوان مورد استفاده قرار داد.
اتصال : این کابل برای اتصال تجهیزات در ارتباط با هم میتوان مورد استفاده قرار داد.
نکات قابل توجه به هنگام خرید دوربین های مدار بسته آنالوگ
در هنگام خرید هرکالایی برای داشتن خرید موفق می بایست نکاتی را مورد توجه قرار داد. دوربین های مدار بسته آنالوگ نیز از این قاعده مسثتنی نبوده و به هنگام این دوربین ها می بایست نکاتی را مورد توجه قرار داد. مهمترین مواردی که به هنگام خرید این دوربین مدار بستهمیبایست مورد توجه قرار داد به شرح زیرند:
قیمت دوربین
با توجه به نیاز های امنیتی – نظارتی خود از بپرسید تا چه میزان حاضرید هزینه کنید.
نوع کیفیت دوربین
توجه به کیفیت تصاویر و رزولوشن آنها یکی از مهمترین مواردی است که به هنگام خرید می بایست مورد توجه قرار داد.
بررسی میزان نور محیط
چنانچه قصد رصد کردن مورد نظر خود را در تاریکی دارید و به بیانی دید در شب دوربین برای شما مهم است بهتر است قید خرید این دوربین ها را بزنید و اقدام به خرید نوع تحت شبکه دوربین های مدار بسته کنید دوربین مدار بسته تحت شبکه.
شناخت نیاز خود بابت خرید دوربین
پیش از خرید از خود بپرسید برای چه امری خرید دوربین مدار بسته برایتان اولویت دارد؟ آیا برای نیاز های نظارتی دوربین ها را خریداری میکنید یا برای تامین امنیت؟
جمع بندی
تلاش کردیم در این مطلب به تمامی نکات قابل توجه به هنگام خرید این دوربین بپردازیم. شکی نیست که قیمت همواره از سوی خریداران کالا های مختلف مورد توجه است اما نکته مهم تر این است که هیچ زمان نباید کیفیت را فدای قیمت کرد. اگر تامین امنیت و نظارت درست برای شما مهم است بدانید این موارد مهم نیاز به پرداخت هزینه هایی را دارند.
1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
[…] در انواع مختلف دوربین مدار بسته… و دیجیتال و … […]