

دوربین های مداربسته بیسیم : همانطور که مطلع هستید دوربین های مداربسته به دو صورت بیسیم و سیم دار طراحی و تولید می شوند و بر اساس کاربری و محل نصب می توان یکی از این دو نوع را به کار گرفت .
این مقاله به شرح مزایا و معایب دوربین های مداربسته بیسیم اختصاص داده شده است , ممکن است بر اساس ویژگی های این نوع دوربین های مداربسته ذهنیتی مبنی بر معایب امنیتی در دوربین های مداربسته بیسیم پیش آمده باشد که این مقاله به طور کامل همراه با ذکر جزئیات و ویژگی های دوربین های مداربسته بیسیم خریداران را به جهت خرید بهترین محصول راهنمایی می کند .
دوربین مداربسته بیسیم دوربینی کاربردی محسوب می شود که در انواع آنالوگ و یا دیجیتال عرضه می گردد و خریدار با ذکر کاربری دوربین و نیز محل نصب سیستم می تواند با راهنمایی های فروشنده یکی از این دو نوع را انتخاب کند .
دوربین های مداربسته بیسیم آنالوگ
دوربین مداربسته آنالوگ به طور کلی دوربینی هستند که بر خلاف نوع دیجیتال از سیگنال های رادیویی به جهت انتقال اطلاعات و تصاویر استفاده می کند , دوربین های مداربسته بیسیم آنالوگ به دلیل ویژگی هایی که دارند مورد توجه بسیاری در این عرصه قرار گرفته اند که در ذیل برخی از آن ها را عنوان خواهیم کرد :
دوربین های مداربسته بیسیم آنالوگ دارای قیمت ارزان و مقرون به صرفه ای است .
دوربین های مداربسته بیسیم آنالوگ عملکردی بسیار ساده و ابتدایی دارند .
همین دو مورد هم موجب شده است تا در برخی از کاربری های ساده که نیاز به دوربین های پیشرفته نیست مورد استفاده قرار گرفته شوند .
این نوع دوربین های مداربسته در کنار ویژگی های خوبی که دارند معایبی هم دارند , به طور مثال دوربین های مداربسته بیسیم آنالوگ در شرایط جوی مختلف عملکرد متفاوتی خواهند داشت و در مواردی هم نویز هایی در تصویر به همین علت به وجود می آید پس مناسب محیط های بیرونی نیستند و عمدتا در منازل و مغازه های کوچک مورد استفاده قرار گرفته می شوند .
دوربین های مداربسته بیسیم دیجیتال
تمامی اطلاعات در دوربین مداربسته دیجیتال از طریق تکنولوژی به نام وای فای انتقال داده می شود که جزو تکنولوژی های جدید و پیشرفته است , این نوع دوربین های مداربسته تمامی معایب و محدودیت های دوربین مداربسته بیسیم آنالوگ را پوشش داده و از برتری هایی هم برخوردار هستند :
دوربین های مداربسته بیسیم دیجیتال در شرایط جوی و محیطی ثبات بیش تری داشته و همین هم موجب حذف نویز ها در تصاویر این دوربین های مداربسته گردیده است .
از دیگر ویژگی های دوربین های مداربسته بیسیم دیجیتال می توان به کیفیت بالای تصاویر آن ها اشاره کرد که تصاویر و ویدیو ها را با رزولوشن و کیفیت بالایی ثبت و ضبط می کند .
دوربین های مداربسته بیسیم دیجیتال در مقایسه با نوع آنالوگ دارای قیمت بالاتری هستند که خب به دلیل مزیت هایی که دارند این مساله چندان اهمیتی نخواهد داشت .
دوربین های مداربسته بیسیم
در بالا انواع دوربین مداربسته بیسیم شرح داده شد و برخی از ویژگی های هر یک هم نام برده شد اما آنچه که اهمیت دارد مزایا و معایب امنیتی در دوربین های مداربسته بیسیم است , این دوربین ها را می توان با سرعت بسیار بالایی و به راحتی نصب کرد و در کاربری هایی همچون : بانک ها , مدارس , بیمارستان ها , آموزشگاه ها و .. به کار برد .
دوربین های مداربسته بیسیم بر خلاف نوع با سیم از کابل به جهت انتقال اطلاعات استفاده نمی کند و همانطور که گفته شد یا از سیگنال های رادیویی بدین منطور بهره می برد و یا از تکنولوژی وای فای .
همین مساله هم می تواند جزو مزیت های دوربین های مداربسته بیسیم باشد که بدون محدودیت مکانی می توان آن ها را در محل های مختلفی نصب کرد و کابل و کابل کشی هم در این دوربین های مداربسته که با باتری کار می کنند به طور کلی حذف می شود .
در مواردی سارقان با شناسایی محل نصب دوربین مداربسته اقدام به قطع کابل ها و در نهایت از کار انداختن دوربین مداربسته می نمایند که این مشکل در دوربین های مداربسته بیسیم وجود ندارد و تنها کاربر به اطلاعات و تصاویر این نوع دوربین های مداربسته دسترسی دارد بدین ترتیب می توان از بسیاری از خرابکاری های سارقان و مجرمان جلوگیری کرد .
دوربین مداربسته بیسیم به دلیل عدم استفاده از کابل آسیبی به فضای مورد نظر از نظر ظاهری وارد نمی کند و در محیط هایی که ظاهر و دکوراسیون اهمیت دارد بسیار کاربردی است.
دوربین مداربسته بیسیم بر اساس نوع نیاز خریدار می تواند امکان بر قراری ارتباط به صورت دو طرفه و یا یک طرفه را فراهم سازد که در دوربین های مداربسته بیسیم دیجیتال این ارتباط دوطرفه و در دوربین های آنالوگ به صورت یکطرفه است .
معایب دوربین های مداربسته بیسیم
دوربین مداربسته بیسیم با وجود مزیت هایی که دارند دارای معایبی هم هستند , مثلا دوربین های مداربسته بیسیم به شرایط مختلف آب و هوایی واکنش نشان می دهند و در هوای بارانی و مرطوب میزان سیگنال های خود را تا حدی کاهش می دهند و همین مساله هم گاها قطعی هایی در تصویر برداری ایجاد می کند از این رو این نوع دوربین های مداربسته در محیط های indoor ( داخلی ) کاربرد بیش تری دارند .
دوربین مداربسته بیسیم به دلیل عدم استفاده از سیم به باتری به جهت تغذیه نیاز دارند حال در نظر بگیرید که کاربر می خواهد به مدت طولانی از این دوربین مداربسته استفاده کند , میزان ظرفیت باتری بسیار اهمیت می یابد که بدین ترتیب هزینه ی بالای خرید باتری هم اضافه می شود و اگر هم کاربر قصد استفاده از باتری را نداشته باشد بایستی کابل کشی صورت گیرد که برق مورد نیاز سیستم تامین شود .
PO9708230901