

سوئیچ های POE
این سوئیچ های POE چیست؟ سوئیچ های POE در گسترش، نگهداری و بهتر کردن شبکهها به شرکتها کمک میکنند. شبکه داخلی و محلی و ارتباط با شبکه جهانی برای همه اداره ها و شرکت ها ضروری می باشد.
به این صورت که برای مدیریت یک شبکه داخلی و ارتباط بین دستگاه های مختلف ،علاوه بر کابل ها تجهیزات دیگری مانند سوئیچ های شبکه نیاز داریم. سوئیچ ها باعث می شود که اطلاعات ارسال شده از یک دستگاه به دستگاه دیگر به صورت برنامه ریزی شده ارسال شوند.
در این صورت، سرعت ارسال داده و دریافت اطلاعات را را بالا برده می شود. سوئیچ های شبکه انواع مختلفی دارند که در ادامه این مقاله در دایناتک همراه باشید تا شما را با این موارد آشنا کنیم.
این سوئیچ ها مانند یک مامور راهنمایی رانندگی هستند که در جریان ترافیک اطلاعات را به مسیر درست هدایت می کنند. در واقع هنگامی که یک دستگاه قرار است یک سری اطلاعات را برای یک دستگاه خاص دیگر به سیستم هایی که به یکدیگر متصل اند بفرستند، مسیر درست را تعیین می کند.
واژه سوئیچ
واژه سوئیچ به دستگاه های گفته می شود که چندین پورت ورودی و خروجی دارند و اطلاعات را در لایه دوم مدل ost پردازش می کنند. سپس داده را نیز انتقال می دهند. اولین سوئیچ موجود توسط کالپانا در سال 1990 اختراع و معرفی شد.
شما می توانید برای مشاوره و استعلام قیمت با شماره 02166756500 تماس حاصل فرمایید.
روش کار به سوئیچ های POE
روش کار به سوئیچ های سوئیچ های POE
همانطور که گفتیم هر یک از سوئیچ های شبکه دارای تعدادی پورت ورودی و خروجی است که توسط کابل ها در میانه راه ارتباطی سیستم ها قرار می گیرند. این سوئیچ های سوئیچ های POE از به هم ریختگی و ازدحام اطلاعات جلوگیری می کنند. به این صورت که وقتی یک بسته داده از یک دستگاه به دستگاه دیگر میرود، همزمان ممکن است با بسته اطلاعاتی ای دیگری که برخورد کند انواع کابل شبکه.
معایب عبور بسته داده ها
این عامل باعث به هم ریختگی و کند شدن مسیر ارسال داده ها می شود. با وجود پورت هایی روی سوئیچ های شبکه که این امکان وجود دارد که داده ها را مطابق برنامه ریزی با سرعت بیشتر و اطمینان بیشتر به مقصد مورد نظر برسند.
شبکههای متوسط یا بزرگ معمولاً برای مدیریت انتقال اطلاعات به چند سوئیچ نیاز دارند. برای یک شبکه محلی یک سوئیچ شبکه می تواند نقش کاملی برای برنامه ریزی انتقال اطلاعات آن ایفا کند.
انواع و دسته بندی های سوئیچ های شبکه
انواع و دسته بندی های سوئیچ های شبکه
به طور کلی سوئیچ ها توجه به کاربری سوئیچهای شبکه آنها، در دو دسته اصلی سوییچ PoE یا None-PoE تقسیم بندی می شوند. با توجه به قابلیت های دیگری که این سوئیچ ها دارند، می تواند در چهار دسته تقسیم شود.
-
سوئیچ های POE یا None-PoE
تکنولوژی PoE (Power Over Ethernet) به منظور تامین برق مورد نیاز دستگاه ها از طریق بستر شبکه مورد استفاده قرار می گیرد. سوییچ ها از این نظر به دونوع PoE و None-PoE تقسیم می شوند.
سوئیچ های PoE در بسیاری از موارد از جمله تامین برق برای دستگاه هایی از قبیل اکسس پوینت، دوربین تحت شبکه، تلفن تحت شبکه و غیره مورد استفاده قرار می گیرند.
در انتخاب سوئیچ به چه مواردی باید توجه کنیم؟
در انتخاب سوئیچ های PoE می بایست به مواردی از قبیل حداکثر توان تامین برق دستگاه، نوع استاندارد PoE، تعداد پورت های مجهز به PoE، تعداد و نوع Uplink، نوع مدیریت و اشاره شود.
یکی دیگر از مزایای کابلکشی ساختیافته، استفاده از آن برای انتقال برق به کمک تکنولوژی PoE است که مخفف Power-over-Ethernet (انتقال برق از طریق کابل اترنت) است.
سوئیچ های PoE برای دستگاههایی مانند ریپیترهای بیسیم یا دوربینهای نظارتی تحت شبکه مناسب است. چرا که این دستگاهها معمولا بر روی نقاط مرتفع دیوارها یا سقف و بسیار دور از پریز برق نصب میشوند. استفاده از PoE در این وسایل، باعث میشود تنها به یک کابل اترنت برای انتقال صدا، داده و برق نیاز داشته باشند.
مزایا و معایب سوئیچ های PoE
مزایا و معایب سوئیچ های PoE
بعد از اینکه مدل سوئیچ PoE مورد نظرتان را انتخاب کردید، میتوانید سوئیچ را خریداری و در شبکه نصب کنید. استفاده از سوئیچ PoE در شبکه، سیمکشیها و هزینههای مربوطه را کاهش میدهد اتصال به دوربین مدار بسته از طریق اینترنت.
با ترکیب دیتا و برق، انعطافپذیری در طراحی و استقرار شبکه را بیشتر میکند. لازم نیست دستگاهها را حتماً کنار خروجی برق جایدهی کنید. این موضوع امنیت را افزایش میدهد (چون فقط یک دستگاه (سوئیچ شبکه) به منبع برق وصل است.
در این شرایط کنترلِ نشتی احتمالی جریان برق کاهش می یابد. در عین حال نصب سوئیچ نگرانیهایی هم برای ادمینهای شبکه در پی دارد. اولین نگرانی این است که به علت کافی نبودن انرژی برق، سوئیچ نتواند همه PDهای متصل را روشن کند.
برای جلوگیری از بروز این مشکل، همانطور که در قسمت حداکثر توان سوئیچ بیان شد، علاوه بر مشخصات سوئیچ به میزان برق مصرفی و تعداد PDها نیز توجه کنید.
خطر خاموش شدن همه دستگاه ها
خطر خاموش شدن همه دستگاه ها
مسئلهی بعدی خطر خاموش شدن همزمان همه دستگاههای متصل به سوئیچ است. اگر به هر دلیلی برای لحظاتی خاموش شوند، تمامی PDهای متصل به آن نیز خاموش خواهند شد تجهیزات دوربین مداربسته.
به عنوان مثال چنانچه شما برای تأمین برق دوربینهای IP یک ساختمان از یک عدد استفاده کرده باشید، این سوئیچ برای لحظاتی قطع می شود. شما دیگر به تصاویر هیچکدام از دوربینها دسترسی نخواهید داشت.
(یک راهحل ممکن برای این مسئله، استفاده از منبع تغذیه افزونه (Redundant) است.)