

نحوه کارکرد دوربین مدار بسته تحت شبکه
به هنگام وسایل مختلف برای افراد ممکن است نحوه کارکردن وسیله سوال باشد. در مورد وسایل امنیتی نیز مانند دوربین های مدار بسته ممکن است نحوه کارکرد دوربین مدار بسته تحت شبکه سوال باشد. دوربین های مدار بسته سبب اتفاقات بسیار خوبی از جمله کاهش آمار جرم و جنایت شده اند. اما عده ای به دانستن صرفا تاریخچه و مزایای استفاده از یک وسیله اکتفا نکرده و به بررسی نحوه کارکرد آن نیز می پردازند. اگر شما نیز نحوه کارکرد دوربین مدار بسته تحت شبکه برایتان سوال است ادامه مطلب را از دست ندهید.
دوربین مدار بسته تحت شبکه
دوربین مدار بسته تحت شبکه که IP نیز نامیده میشود طیفی از دوربین های مدار بسته هستند که از نظر قابلیت برتری های مشهودی نسبت به نوع آنالوگ دوربین های مدار بسته دارند. تاریخچه تولید و استفاده از این دوربین ها به حدودا 25 سال پیش یعنی سال 1996 برمیگردد. جایی که کمپانی axis اقدام به تولید اولین دوربین مدار بسته تحت شبکه در بستر سیستم عامل لینوکس کرد.
تا قبل از آن آلمان نازی اولین دوربین مدار بسته را از نوع آنالوگ در صنایع هوا و فضای خود تولید کرده بود که کیفیت تصاویر چنگی به دل نزد. البته دوربین های مدار بسته ای که در بریتانیا برای رصد کردن منزل ساخته شدند نیز خالی از توجه نیستند. این دوربین ها دارای قابلیت جالبی بودند. یکی از این قابلیت ها به صدا درآمدن زنگ هشدار به هنگام قرارگیری فرد ناشناس پشت در بود. تصاویر این دوربین ها به کمک یک گیرنده تلویزیونی قابل دریافت بود.
برتری های دوربین مدار بسته تحت شبکه نسبت آنالوگ
برتری های دوربین مدار بسته تحت شبکه نسبت آنالوگ
این دوربین ها دارای کیفیت بسیار بالاتری نسبت به نوع آنالوگ دوربین های مدار بسته هستند. این دوربین ها طیف مختلفی از کیفیت تصاویر از 1 تا 12 مگاپیکسل را داشته و تصاویر بسیار واضحی را برای دیدن شما نشان شما خواهند داد. در فیلمبرداری در شب نیز بسیار موفق عمل کرده و تا مسافت صدمتری را برای شما قابل رویت خواهند کرد. در ادامه میخواهیم اختصاصا به بررسی عملکرد و نحوع کارکرد دوربین مدار بسته تحت شبکه بپردازیم دوربین مدار بسته آنالوگ.
نحوه کارکرد دوربین های مدار بسته تحت شبکه
این دوربین تصاویر را به خوبی ضبط کرده و این تصاویر ضبط شده به یک دستگاه ذخیره کننده به نام دستگاه ذخیره کننده NVR انتقال می یابند. این فیلم ها پیش از انتقال می بایست به شکل فشرده در آیند. دستگاه NVR را می توان به منزله یک رایانه یا کلا یک سیستم که امکان مدیریت فایل رسانه در آن موجود است دانست.
قابلیت دیگر این دوربین ها برخورداری از حس گر حرکتی و نیز سرور های وب داخلی است که سبب میشود امکان مشاهده و تنظیم تصاویر از طریق مرورگر وب ممکن باشد. دستگاه ذخیره ساز ویدیو ها در دوربین های مدار بسته تحت شبکه را میتوان در عین حال هم یک شبکه ویدیو سرور و نیز یک دستگاه رکورد کننده فایل ویدیویی دانست.
معایب دوربین های مدار بسته تحت شبکه
معایب دوربین های مدار بسته تحت شبکه
هر محصولی ممکن است در عین داشتن مزایا و معایبی نیز داشته باشد. دوربین های مدار بسته تحت شبکه نیز از این قاعده مستثنی نیستند. در بخش های قبل تر این نوشته به مزایای استفاده از دوربین های مدار بسته تحت شبکه اشاره کردیم. اکنون نوبت به معایب می رسذ. مهمترین معایب دوربین های مدار بسته تحت شبکه عبارتند از:
- داشتن هزینه بالا و به صرفه نبودن از نظر اقتصادی
- نمایش فیلم ها و محتوای ضبط شده تنها در سرور های خودش به شیوه اختصاصی
- راحت بودن حک این دوربین ها و ایمنی پایین که به دلیل قرار دادن اطلاعات در شبکه عمومی است.
جمع بندی
جمع بندی
در این مطلب به بررسی مزایا و معایب و همچنین نحوه کارکرد دوربین مدار بسته تحت شبکه پرداختیم. به تاریخچه این محصول و تلاش شرکت امریکایی سازنده این محصول در تولید این محصول و نیز بستر تولید این محصول اشاره کردیم. اگر برای شما در نظر گرفتن تدابیر امنیتی با وجود پرداخت هزینه پایین مهم است شاید این گزینه آنقدر ها هم مناسب نباشد انواع دوربین مدار بسته تحت شبکه.
از طرف دیگر اگر بی توجه به قیمت می خواهید تصاویر با کیفیتی داشته و در زمان تاریکی شب دور و بر را به خوبی رصد کنید این دوربین ها بهترین گزینه هستند. نداشتن ایمنی بالا و راحت بودن هک این دوربین ها را میتوان مهم ترین عیب این وسایل دانست. امیدواریم با خواندن این مطلب به خوبی با نحوه کارکرد دوربین مدار بسته تحت شبکه آشنا شده باشید.