

وظایف سوئیچ در شبکه
در مقاله های قبلی سایت دایناتک درباره وظایف سوئیچ در شبکه، توضیحاتی را ارائه دادیم. در این مقاله قرار است درباره انواع آن صحبت کنیم. همانطور که می دانید سوئیچ شبکه یکی از دستگاه هایی است که برای اتصال کابل بین سیستم ها مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با وظایف سوئیچ آشنا کنیم.
سوئیچ شبکه چیست و چگونه کار می کند؟
در ابتدا بگذارید که توضیح مختصری درباره اینکه سوئیچ های شبکه چیست و چگونه کار می کند و چه انواعی دارد نیز توضیح بدهیم. بعد به وظایف سوئیچ در شبکه بپردازیم. سوئیچ شبکه یک دستگاه که دارای چندین پورت اتصال کابل شبکه می باشد. برای طبقه بندی کردن بهتر است که در بین اتصالات کابلی دستگاه ها و سیستم ها به یکدیگر از سوئیچ شبکه استفاده شود. برای مثال یک رایانه میتواند با استفاده از کابل شبکه ، از مودم اینترنت استفاده کند. به شما پیشنهاد می کنیم تا با نحوه کارکرد آن نیز آشنا شوید. در این شرایط می توانید بهترین تصمیم را اتخاذ کنید. بر این اساس پیشنهاد خواهیم کرد تا با این روش، از مزایای آن بهره مند شوید.
روش کار سوئیچ با یک مثال
روش کار سوئیچ با یک مثال
اگر بخواهیم یک مثال واضح برای کارکرد سوئیچ و روش کار آن بزنیم، یک شبکه محلی شامل پنج سیستم کامپیوتری است. توجه کنید که با یک سوئیچ به پورت مورد نظر آنها متصل میشود. کامپیوتر شماره ۱ به پورت ۱ و به ترتیب کامپیوتر شماره پنج نیز به پورت ۵ وصل می شود. در حالتی که بدون استفاده از سوئیچ اگر این کامپیوترها را بخواهیم به یکدیگر متصل کنیم مثلا از کامپیوتر شماره یک مثلاً به کامپیوتر شماره ۴ ارسال می شود. همزمان قرار است اطلاعاتی از کامپیوتر شماره ۵ به کامپیوتر شماره ۱ ارسال شود. سوییچ دچار تداخل اطلاعات خواهد شد. همچنین و سرعت ارسال اطلاعات به شدت کند می شود.
دریافت اطلاعات ورودی
با این وجود استفاده از سوئیچ باعث میشود که سوئیچ بتواند اطلاعات ورودی را دریافت کند. سپس آن را با توجه به دستور های موردنظر به کامپیوتر و سیستم ارسال کند. در این حال استفاده از سوئیچ می تواند همزمان هر ۵ کامپیوتر با یکدیگر تبادل اطلاعات کنند.همچنین می توانند اطلاعات ارسال کنند و داده دریافت کنند. پس میتوانیم بگوییم که یکی از وظایف سوئیچ در شبکه برنامه ریزی و سرعت عمل در ارسال اطلاعات و داده ها در یک شبکه می باشد.
وظایف سوئیچ چیست؟
وظایف سوئیچ چیست؟
به طور کلی می توان وظایف سوئیچ در شبکه را به چهار دسته تقسیم کرد. در واقع هر سوئیچ شبکه چهار وظیفه دارد. البته این موضوع را در نظر بگیرید که با پیشرفت تکنولوژی سوئیچ های خاصی وجود دارند که می توانند وظایف بیشتری را نیز بر عهده بگیرند. آن ها از امکانات و فناوری بالاتری نیز برخوردار هستند. این چهار وظیفه در واقع وظیفه اصلی و کلی یک سوئیچ شبکه می باشد که باید حتماً آنها در سوئیچ رعایت شود سوئیچ های PEO .
یکی از وظایف سوئیچ در شبکه leaning یا همان یادگیری می باشد. دومین وظیفه وظیفه فورواردینگ و فیلترینگ می باشد forwarding and filtering . سومین وظیفه از وظایف سوئیچ در شبکه، وظیفه اجتناب از حلقه توسط مکانیزم STP که همان loop avoidance می باشد.
کارکرد پیش فرض
کارکرد پیش فرض
این سه کارکرد اولیه به صورت پیش فرض روی همه سوئیچ ها وجود دارد. در واقع سوئیچ ها که یک شکل تکامل یافته هستند، پلهای ارتباطی در شبکه می باشند. تجهیزاتی هستند که مولتی پورت نام دارد. این پل ها برای فریم های مختلف برای به صورت نرم افزاری تصمیم می گیرند. این موضوع را در نظر بگیرید که اعمال سوئیچ ها به واسطه سخت افزار و چیپ ست داخلی اتفاق می افتد کابل های کواکسیال.
آخرین وظیفه از وظایف سوئیچ، وظیفه تقسیم یک سوئیچ فیزیکی به دو یا چند سوئیچ منطقی می باشد. در واقع همان vlaning نام دارد. تنظیمات آن نیازمند پیکربندی می باشد که برخلاف سه وظیفه اصلی عمل می کند. سه وظیفه اصلی که وظیفه اتوماتیک می باشد، به این صورت است که سوئیچ ابتدا دستورها و تی اس داده ها را و تصمیماتی که قرار است بگیرد را یاد میگیرد.
آنها را بر اساس آدرس مبدا و آدرس مقصد پیکربندی می کنند. مکان هایی که قرار است اطلاعات به آن ها ارسال شود و مکان هایی که قرار است اطلاعات از آن دریافت شود، توسط دستگاه شناسایی میشوند.